Aanbod

 

 

Coaching/tarot via Skype of telefonisch

15 minuten 22,00

30 minuten 40,00

60 minuten 78,00

 

Tarotconsult via Skype of telefonisch 40,00

Krijg inzicht, overzicht en advies aangevuld met een boodschap uit de bron

en een edelsteenadvies.

Zonder vraagstelling vooraf leg ik de kaarten voor jou. Hier komt uit wat voor jou

nu het belangrijkste is om te horen. Mocht je met een vraag lopen dan kun je ervan

uitgaan dat het antwoord direct of indirect in de legging ligt.

 

Coaching/Tarot in de praktijk

60 minuten 78,00

 

Energetische behandeling in de praktijk

60 minuten 78,00

 

Energetische behandeling in combinatie met Coaching/Tarot in de praktijk

60 minuten 78,00

 

Kennismaking energetische behandeling (ook voor bestaande klanten)

in de praktijk

60 minuten 50,00

 

Relatieconsult 1 persoon Skype of telefonisch

30 minuten 40,00

60 minuten 78.00

 

Relatieconsult 2 personen Skype

60 minuten 78,00

 

Consult “Tem de leeuw” Skype of telefonisch

30 minuten 40,00

60 minuten 78,00

 

 

Toelichting consult “Tem de leeuw”

Ervaar je dominantie in je relatie of bijvoorbeeld op het werk? Durf jij jezelf niet uit te spreken? Lopen ze over je heen? Zien ze je niet staan? Krijg inzicht, overzicht en tools om in alle veiligheid jezelf te zijn.

 

Toelichting relatieconsulten

Loopt de relatie met je partner, je kind, je baas (etc.) niet zoals je zou willen? Of kom je steeds in dezelfde situaties terecht na verloop van tijd met partners en/of vrienden? Of lukt het maar niet om “de ware” aan te trekken? Kan je wel wat inzicht en/of tools gebruiken? Hiervoor is een relatieconsult voor 1 persoon zeer geschikt. Of boek een consult voor 2 personen als je samen wilt werken aan de relatie.

 

Toelichting energetische therapie / energetische behandeling

Als er verstoringen zijn in iemands leven/lichaam betekent dit dat de energie niet goed stroomt. Dit gaat zich uiten in zgn. blokkades. Energetische therapie heeft als doel verstoringen in lichaam en geest op te lossen. Het zelfgenezend vermogen wordt met energetische therapie geactiveerd. Er wordt gewerkt op herstel van de blokkades in het lichaam. Negatieve/vervuilde energie in het lichaam en energieveld wordt afgevoerd en vervangen door schone zuivere energie. Waardoor mensen zich vaak na een behandeling al een stuk energieker en helderder voelen. Veel mensen kunnen (onbewust) lijden onder zwaarte en vervuilde energie waardoor ook lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Zie het als rijden op een mistige donkere weg. Je ziet de weg slecht en het kost je veel energie om te rijden. En als je lang en vaak in die mist moet rijden dan krijg je lichamelijke klachten omdat je verkrampt achter je stuur zit bijvoorbeeld. Als de mist weg is rijdt het al een stuk prettiger en lichter. Zo werkt het ook met een energetische behandeling. Je bent niet altijd meteen van je klacht af maar als de mist (de oorzaak) weg is krijgt de klacht (het gevolg) de ruimte om te gaan herstellen. Je systeem wordt sterker gemaakt. In combinatie met coaching zal je inzicht en tips meekrijgen waardoor je kunt zorgen niet meer in die “mist” terecht te komen. Ook tijdens de energetische behandeling zelf komt er vaak ook allerlei helpende informatie voor jou door. Alles gericht op meer flow in jouw leven.

Een energetische behandeling vindt gekleed plaats op de behandeltafel. De energie komt door mij heen en ik ga intuïtief met mijn handen langs het lichaam met een afstand van ongeveer 15 cm. Een energetische behandeling doet geen pijn. Soms kan er wel even bepaalde druk ontstaan, of kou/warmte gevoeld worden of tintelingen. Dat verschilt allemaal per persoon en per keer.

 

Inzichtavond / Tarotavond bij jou thuis

Lijkt het jou leuk om met een door jou samengestelde groep een inzichtavond te houden? Dan kan ik bij jou thuis komen (of via Skype) en voor iedereen de kaart leggen. Uit deze legging komt naar voren wat voor een ieder op dat moment het meest de aandacht verdient. Een ieder krijgt inzichten en adviezen mee gericht op een makkelijker en waardevoller leven.

Als je geïnteresseerd bent kun je vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Inzichtavonden (of ochtenden/middagen) met Tarot en inzichtkaarten bij mij thuis

Vind je het leuk om in een veilige setting waar alles bespreekbaar is samen met een vaste groep gelijkgestemden interactief en intuïtief bezig te zijn met de kaarten? Deze avonden (ochtenden/middagen) hebben als achterliggende gedachte jezelf beter te leren kennen en vanuit authenticiteit te gaan leven, jezelf en je werkelijke behoeftes te leren omarmen.

Te leren spreken en leven vanuit het hart en de kaarten beter te leren kennen.

Deze avonden (ochtenden/avonden) liggen in de planning. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn laat het me dan even weten dan zet ik je vrijblijvend op een lijst zodat ik je kan berichten als het zover is.

 

Heb je nog vragen? Je bent van harte uitgenodigd om een telefonische afspraak met mij te maken zodat je vrijblijvend je vragen kunt stellen.

 

 

Judith de Ruijter

Limmen

06 4349 6221

info@healingvannu.nl

www.healingvannu.nl