Aanbod

 

 

 

Van februari t/m 31 mei 2021 geldt er een korting:

Alle consulten van 30 minuten 25,00

Alle consulten van 60 minuten 49,50

 

Coaching

15 minuten  22,00

30 minuten  40,00

60 minuten  78,00

 

Tarotconsult via Skype of telefonisch 40,00

Krijg inzicht, overzicht en advies aangevuld met een boodschap uit de bron en een edelsteenadvies.

Zonder vraagstelling vooraf leg ik de kaarten voor jou. Hier komt uit wat voor jou nu het belangrijkste is om te horen met het oog op meer doorstroming/geluk in jouw leven. Mocht je met een vraag lopen dan kun je ervan uitgaan dat het antwoord direct of indirect in de legging ligt.

Dit consult kan ook ingezet worden als relatieconsult. Ik doe dan een relatielegging zonder informatie van jou vooraf. Uit deze legging komt eveneens inzicht, overzicht en advies. Bij een relatieconsult kunnen alle vormen van relatie ingebracht worden: partner, zus, kind, collega etc.

 

Coaching in de praktijk

60 minuten 78,00

 

Energetische behandeling in de praktijk

60 minuten  78,00

 

Energetische behandeling in combinatie met coaching in de praktijk

60 minuten  78,00

 

Energetische behandeling zonder coaching in de praktijk

60 minuten  50,00

 

Kennismaking energetische behandeling met coaching (ook voor bestaande klanten) in de praktijk

60 minuten  50,00

 

Relatieconsult Skype of telefonisch

30 minuten  40,00

60 minuten  78.00

 

Toelichting coaching

Coaching wordt vaak ondersteund door tarot. Dit is een snelle manier tot inzicht, overzicht en advies.

 

Toelichting relatieconsult

Loopt de relatie met je partner, je kind, je baas (etc.) niet zoals je zou willen? Of kom je steeds in dezelfde situaties terecht na verloop van tijd met partners en/of vrienden? Of lukt het maar niet om “de ware” aan te trekken? Kan je wel wat inzicht en/of tools gebruiken? Hiervoor is een relatieconsult zeer geschikt. Een consult voor 2 personen is ook mogelijk in overleg.

 

Toelichting energetische therapie / energetische behandeling

Als er verstoringen zijn in iemands leven/lichaam betekent dit dat de energie niet goed stroomt. Dit gaat zich uiten in zgn. blokkades / disharmonie in iemands leven. Energetische therapie heeft als doel verstoringen in lichaam en geest op te lossen. Het zelfgenezend vermogen wordt met energetische therapie geactiveerd. Er wordt gewerkt op herstel van de blokkades in het systeem. Negatieve/vervuilde energie in het lichaam en energieveld wordt afgevoerd en vervangen door schone zuivere energie. Waardoor mensen zich vaak na een behandeling al een stuk energieker en helderder voelen. Veel mensen kunnen (onbewust) lijden onder zwaarte en vervuilde energie waardoor ook lichamelijke klachten kunnen ontstaan. Zie het als rijden op een mistige donkere weg. Je ziet de weg slecht en het kost je veel energie om te rijden. En als je lang en vaak in die mist moet rijden dan krijg je lichamelijke klachten omdat je verkrampt achter je stuur zit bijvoorbeeld. Je kostbare energie gaat zogezegd in “overleven” in plaats van leven. Als de mist weg is rijdt het al een stuk prettiger en lichter. Zo werkt het ook met een energetische behandeling. Je bent niet altijd meteen van je klacht af – sommige patronen zijn immers door vele levens ontstaan, dat te herstellen daar is ook weer tijd voor nodig - maar als “de mist” weg is krijgt de klacht de ruimte om te gaan herstellen. Je systeem wordt sterker gemaakt. In combinatie met coaching zal je inzicht en tips meekrijgen waardoor je patronen kunt gaan doorbreken. Ook tijdens de energetische behandeling zelf komt er vaak ook allerlei helpende informatie voor jou door. Alles gericht op meer flow in jouw leven.

 

Een energetische behandeling vindt gekleed plaats op de behandeltafel. De energie komt door mij heen en ik ga intuïtief met mijn handen langs het lichaam met een afstand van ongeveer 15 cm. Een energetische behandeling doet geen pijn. Soms kan er wel even bepaalde druk ontstaan, of kou/warmte gevoeld worden of tintelingen. Dat verschilt allemaal per persoon en per keer.

 

Coaching in combinatie met een energetische behandeling kun je zien als een boost. Wat in de coaching is besproken wordt door een energetische behandeling verder geïntegreerd als het ware. De energetische behandeling sluit altijd aan op de coaching. Er gebeurt altijd precies wat jij hebben kan en nodig hebt op dat moment.

 

Een energetische behandeling zonder coaching heb ik op verzoek ingepland. Het is dan enigszins te vergelijken met een bezoek aan de sauna of massage of iets dergelijks:  Even ontspannen, refreshen, vuile energie vervangen door schone energie etc. Maar daarnaast werkt een energetische behandeling ook helend. Er gebeurt automatisch wat ondersteunend is voor het zelfgenezend vermogen van jouw systeem.

 

 

Inzichtavond / Tarotavond bij jou thuis

Lijkt het jou leuk om met een door jou samengestelde groep een inzichtavond te houden? Dan kan ik bij jou thuis komen (of via Skype) en voor iedereen de kaart leggen. Uit deze legging komt naar voren wat voor een ieder op dat moment het meest de aandacht verdient. Een ieder krijgt inzichten en adviezen mee, gericht op een makkelijker en waardevoller leven.

Als je geïnteresseerd bent kun je vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden en voorwaarden.

 

Inzichtavonden (of ochtenden/middagen) met Tarot en inzichtkaarten bij mij thuis

Vind je het leuk om in een veilige setting waar alles bespreekbaar is samen met een vaste groep gelijkgestemden interactief en intuïtief bezig te zijn met de kaarten? Deze avonden (ochtenden/middagen) hebben als achterliggende gedachte jezelf beter te leren kennen en vanuit authenticiteit te gaan leven, jezelf en je werkelijke behoeftes te leren omarmen. Te leren spreken en leven vanuit het hart en de kaarten beter te leren kennen.

Deze avonden (ochtenden/avonden) liggen in de planning. Mocht je hier geïnteresseerd in zijn laat het me dan even weten dan zet ik je vrijblijvend op een lijst zodat ik je kan berichten als het zover is.

 

Heb je nog vragen? Je bent van harte uitgenodigd om een telefonische afspraak met mij te maken zodat je vrijblijvend je vragen kunt stellen.

 

Judith de Ruijter

Limmen

Contact:

App: 06 4349 6221

info@healingvannu.nl