Ik ben je dankbaar dat je mijn ogen hebt geopend. Maar het voelt wel pittig nu.

Myra (tarot)

 

Jij doet echt fantastisch werk! Heel erg bedankt!

Janneke

 

Dank je wel voor deze heldere sessie, heel treffend. En helpt mij om weer een stapje te zetten.

Lia

 

Ik vond het heel bijzonder. Ik ben echt geraakt. Heel mooi dat je zonder dat je mij kent dat allemaal kan vertellen. Je hebt echt iets uit mijn hoofd gehaald. Ik ga aan de slag met de adviezen.

Anoniem

 

“Wat je zegt past naadloos in wat gaande is in mijn leven nu. Bedankt, bedankt, bedankt Judith”.

Sandra de Boer

 

Het telefonisch consult sloeg eigenlijk de spijker op zijn kop en klopte precies met het proces waar ik in zat. Een bijzondere en vooral duidelijke kaartlegging. Dank je wel Judith!

Mirjam van Vliet

 

Heel erg bedankt. Ik ben hier zo ongelooflijk blij mee. Wat een opluchting!

Anoniem

 

Hoi Judith,

Een poosje geleden heb ik een telefonisch consult van je gehad. Je vertelde dat het probleem bij mij bij de communicatie ligt. Ik had in eerste instantie iets anders (?) verwacht maar niet dat hier de crux zat, zit. Alles wees erop dat het is al een hele tijd aan de gang is en nog wel. De kaart die je erna trok wees ook op hetzelfde thema, je vertelde ook dat het wel goed komt en dat ik thuis door man lief ook niet altijd gehoord wordt. Weken later zeg ik, ja het klopt in het verleden helemaal maar dat realiseer je je niet meteen op dat moment, nog is het gaande maar het gaat al een stuk beter, mede omdat ik me er nu van bewust ben. Ik ben blij dat ik gebeld heb, hartelijk dank voor je consult, ik heb er echt iets aan gehad.

Lilian

 

Lieve Judith,

Dank je wel dat je mij met de uitleg van de tarotkaarten legging terug op mijn pad hebt kunnen brengen. Het klopt zo wat je vertelde en diep in mijn hart weet ik dat ook wel, maar het is heel helpend en ondersteunend en geeft mij houvast om MIJN pad te volgen.

José Tromp

 

 

Judith, jouw talenten zijn zeer positief! Je hebt mij nu diverse keren een energetische behandeling gegeven. Ik lig altijd heerlijk relaxt en jij voert mijn negatieve spanningen deskundig af. Ik voel mij daarna altijd heerlijk bevrijd en energiek! Ook heb ik je talent met de tarotkaarten mogen beleven. Zo mooi hoe jij naar aanleiding van de door mij getrokken kaarten precies benoemt hoe ik mij voel en wat ik denk. Met mooie begrijpelijke woorden doe je dat! Zo verhelderend!  Ook heb ik met mijn zussen en vriendinnen de inzichtcursus met Judith als coach gedaan. Zo bijzonder wat daar uit voortkwam! Daardoor kwamen wij zo dicht bij onszelf en jij wist het zo mooi toe te lichten Judith. Je gaf inzichten waar je verder mee kunt. Kortom, je bent een topper! Op een warme, persoonlijke en deskundige manier weet jij alles zo mooi te verwoorden. Ik ben daar heel dankbaar voor!

Zonnige groet, Angela

 

Hoi Judith, ik wil je even zeggen dat ik me heel goed voel en dat mijn lijf vol energie zit nu.

Zo gaaf. Dank je wel X

Jacqueline

 

Ik heb echt meer aan jou dan aan mijn gesprekken met mijn psychologe

Anoniem

 

Jij kan heel goed luisteren en invoelen. Je hebt heldere inzichten en kan goed probleemoplossend denken en de kaarten heel goed duiden.

En je bent lief, aardig en je hebt humor!

Monique

 

Wat een mooie legging kreeg ik van Judith. Haar woorden hebben mij weer in mijn kracht gezet. Mijn hart volgen en niet bang zijn.

Esther

 

Het was een hele interessante avond! Ik heb er een beetje van wakker gelegen omdat ik dan alles weer voorbij laat komen. Het is voor mij een hectische periode geweest en bijzonder Judith dat je zei wat ik op dat moment nodig had! Was heel bijzonder!

Sylvia

 

Ik vond het ook een super avond. Best bijzonder dat we er allemaal wat aan hadden! Ik zeg volgend jaar weer!!

Leonie

 

We vonden het allemaal fantastisch! Ik wist natuurlijk wel dat je goed was maar die meiden raakten niet uitgepraat over de avond!

Ingrid

 

Nynke en Sandra appten mij nog, dat ze veel aan jou hadden gehad met de tarotkaarten. Ze waren super tevreden, wilde ik je toch even feedback over geven.

Hetty van der Neut

Ik was sceptisch maar dat is nu weg. Het was allemaal treffend! Ik vond het leuk, mooi en verrassend.

Lotte Blesgraaf

 

Ik vond het heel mooi en ik ben er helemaal vrolijk door geworden.

Inge Fris

 

Dankzij het consult ben ik gisteren het gesprek met mijn moeder aangegaan. Dus ik wil je bedanken! Jouw woorden hebben mij echt inzicht gegeven.

Linsey

 

Ik ben dankbaar voor deze toevoeging aan mijn pad. Het geeft lucht en ik zie weer licht aan het einde van de “moederschapstunnel”.

Jora

 

Judith, ik ken jou al heel wat jaren. De inzichten die je mij in de loop der tijd steeds gegeven hebt met jouw fijngevoelige gaven zijn onmisbaar geweest en hebben voor mij een enorme groei mogelijk gemaakt.

Loes van Vuuren

 

Dit helpt mij vooruit om het proces waar ik in zit te kaderen. Het verruimt mijn blik op wat ik te doen heb naar de toekomst toe.

An Rubens, België

 

“Wow, je raakt me echt helemaal in mijn kern. Hoe kan dat in 3 minuten?!” “Je legt precies de vinger op de zere plek. Dit sterkt mij enorm. Ik ben weer helemaal helder in mijn hoofd”.

Jacomien

 

Bedankt Judith, was precies wat ik nodig had, oftewel, de spijker op z’n kop!

Groetjes Nynke

 

Ik ben heel erg blij met de bevestiging die jij middels de tarotlegging mij hebt gegeven. Alles komt samen en door deze mooie kaartlegging weet ik nu dat twijfelen aan mezelf niet nodig is. Ik kende je niet, maar voelde me direct ‘thuis’ bij je. Je legde alles zo rustig en duidelijk uit, zodat ik direct begreep wat je bedoelde. Hartstikke bedankt en wie weet tot ziens.

Mandy

 

Echte eyeopeners Judith!

Jacqueline

 

Lieve Judith,

Bedankt voor een bijzondere legging. Samen met je kristallenadvies en de kaarten zijn mijn ogen weer open gegaan. Ik stond ergens en kwam niet verder. Door de legging is de energie weer gaan stromen en besefte ik weer wie ik ben, waar ik sta en vooral waar ik naar toe wil.

Door jouw mooie uitleg, vol passie en liefde, werd zoveel duidelijk, het heeft me (positief) diep geraakt. Dank!

Welmoed

 

Ik heb nu meerdere consulten bij jou gehad en ik wil je laten weten dat ik daar erg tevreden over ben. Het heeft mij inzichten gebracht die ik als zeer positief heb ervaren. Ik waardeer ook jouw eerlijkheid.

Hetty van der Neut

 

Wauw, wat een verwennerij lieve Judith! Dit raakt mij echt in mijn hart. Wat bijzonder. Dit voelt als de kroon op mijn harde werken en voor mij een bevestiging wat ik altijd diep van binnen gevoeld en geweten heb. Ik voel mij bevoorrecht deze taak uit te voeren. Dank je wel voor je prachtige kaartlegging.

Warme groet, Claudia

 

Hoi Judith,

Van wat me verteld werd tijdens het consult, kon ik in eerste instantie niet alles plaatsen. Maar later vielen de stukjes alsnog op zijn plek. Bedankt Judith, voor het inzicht dat je gaf.

Groetjes van Monique

 

Ik heb het consult met Judith als prettig ervaren. Zij stelde mij gerust, is rustgevend maar ook duidelijk en zij laat ruimte om je eigen invulling te kunnen geven. Ze koppelt ook telkens terug of je het kan volgen, kan plaatsen wat zij aan je teruggeeft.

Ludrid

 

Hoi Judith,

Ik wil je nogmaals bedanken voor het uitstekende tarotconsult. Je komt zonder vragen te stellen gelijk uit op de kern van de zaak. Wat speelt er, wat is je opdracht, wat kan je doen en welke edelsteen kan je hierbij helpen. Alhoewel het niet allemaal nieuw voor me was, vond ik het heel fijn om het (nogmaals) bevestigd te krijgen in heldere bewoordingen. Ik kan het dan ook iedereen aanraden.

Tanja

 

Het was verrassend omdat ik vandaag in een situatie zat waarin ik letterlijk dacht wat jij nu zei. Je zei precies wat er in me omging. Ik weet nu wat me te doen staat. Ik moet hier nog wel even mee aan de slag.

Sabine

 

Een bijzondere ervaring!

Lien Blesgraaf

 

De legging van de tarotkaarten was direct in de roos. Een vinger op de zere plek. Bijzonder vond ik dat. Met jouw adviezen en de kaarten wat wel en niet te doen ga ik aan de gang. Mooie adviezen waar ik wat mee kan. Veel succes met je mooie werk en hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

Carien

 

Voor een allereerste kaartlegging wist ik niet goed wat me te wachten stond, maar Judith wist me tegelijkertijd gerust te stellen en voortvarend aan de slag te gaan. Zodat ik er zoveel mogelijk uit kon halen. Haar toelichting is duidelijk, zowel in wat en hoe ze dingen doet, als de toelichting bij de kaarten. Af en toe vraagt ze of het herkenbaar is of in welke context je het zelf ziet. En in mijn geval was dat zeker treffend. Ik heb het ook als heel bemoedigend ervaren. Met een les die ik mee mag nemen, maar ook zeker de steun die eruit naar voren kwam. Mijn dank voor de inzichten Judith! En ik weet zeker dat degene die ook maar enigszins geïnteresseerd zijn in een (eerste) kaartlegging, dit bij jou als een mooi verhelderend steuntje in de rug zullen ervaren.

Femke Jurriëns